Відсутній на складі

SALOMON Черевики X ULTRA WINTER CS WP

6 530 грн
Опис

SALOMON X ULTRA WINTER CS WP - продукція французької марки, світового лідера з продажу товарів для зимових видів спорту, використовує найсучасніші технології і спеціально розроблена для всіх видів активного відпочинку: туризму, альпінізму і походів. Високотехнологічне високе зимове взуття на підошві з агресивним протектором забезпечить максимальний комфорт в холодну сніжну погоду. Підкладка з мембраною Waterproof з вшитим язиком гарантує високий рівень водонепроникності. Ортопедична устілка EVA стійка до дії бактерій і грибків. Формована проміжна підошва EVA для прекрасної амортизації, високої зносостійкості і незвичайної легкості, забезпечує еластичність, пружність і гнучкість. Синтетичний утеплювач Thinsulate ™ 200гр. створює відмінний тепловий бар'єр і додаткову повітропроникність. Підошва протектор Contagrip® з специфічною, яка не залишає слідів гумою гарантує відмінне зчеплення з льодом і на снігу.

Де знаходиться?
Замовлення в інтернет магазині Фанатік спорт (Шувар) Фанатік спорт (Глибока 8) Фанатік спорт Івано-Франківськ Фанатік спорт (Глибока 14) 4F (ШУВАР) 4F (Глибока 6) Склад Львів

Опис

Деталі

Особливості Salomon X Ultra Winter CS WP:
- непромокаючий і "дихаюча" мембрана Climashield ™ Waterproof
- зносостійка підкладка забезпечує відмінну вентиляцію і швидке висихання
- конструкція Sensifit™ обрамляє стопу, забезпечуючи точний і надійний охоплення ноги
- вшитий язичок (матеріал з'єднує язичок з верхньою частиною, перешкоджаючи потраплянню бруду в черевик)
- не залишає слідів гуми підошва Non marking Winter Contagrip® (м'якша гума, забезпечує хороше зчеплення при низьких температурах з гладкими слизькими поверхнями, відмінне зчеплення зі снігом)
- шасі Advanced Chassis™
- проміжна підошва з формованого пластика EVA (забезпечує чудову амортизацію при ходьбі і анатомічну підтримку)
- захисна гумова накладка на миска (правильне рішення для захисту миска на гірській стежці і під час пробіжок)
- високотехнологічні устілки OrthoLite (перешкоджають виникненню бактерій і запахів)
- захист від бруду Mudguard (захисний матеріал навколо підстави черевика)
- конструкція Waterproof Bootie Construction (найбільш надійна з точки зору водонепроникності конструкція)

  • Thinsulate - цей унікальний утеплювач складається з мікроскопічних волокон в сотні разів тонших людської волосини. Завдяки своїй текстурі він надійно зберігає тепло, невідчутний по вазі і стійкий до стискання. Тому одяг з використанням Тинсулейт дуже легкий і теплий. Притому, що тінсулейт забезпечує вентиляцію, найтонші волокна володіють теплоізоляційною здатністю. Утеплювач легкий у використанні, речі можуть піддаватися як звичайному, так і хімічному очищенню, зносостійкий, не створює зайвого обсягу.

  • Contagrip - підошви, що використовуються ексклюзивно у взутті Salomon і характеризуються винятковою якістю зчеплення з поверхнею (найкращий середній коефіцієнт зчеплення з поверхнею при тестуванні в найбільш широкому діапазоні умов для кожної категорії взуття: сніг, каміння, ґрунт, тощо) і зносостійкість.

  • Система Sensifit™ - система незалежних "крил", що забезпечують точний і зручний обхват стопи, відмінну фіксацію стопи і чудову енергопередачу. Як правило система Sensifit™ - це так званий зовнішній Sensifit™, тобто "Крила" системи розташовані з зовнішньої сторони кросівок або черевик. З появою технології Soft Shell на відповідних моделях застосовується внутрішній Sensifit™.

  • Advanced Chassis - остання розробка підошви, що забезпечують новий рівень робочих характеристик при бігу по пересіченому рельєфу. Додатково до переваг підошви Advanced Chassis, дана підошва мінімізує ризик травм, завдяки новій тривимірній конструкції проміжної пластини в зоні п'яти. Низькопрофільна п'ята підошви забезпечує мінімальну висоту ноги при її першому контакті з поверхнею (особливо на спусках), тим самим мінімізуючи ризик травми. Рухливі незалежні крила пластини максимізують зону зчеплення підошви з нерівним рельєфом, забезпечуючи кращий контакт підошви взуття з поверхнею.

Характеристики

Додаткова інформація

Виробник SALOMON
Тип Черевики
Призначення Трекінг
Сезонність Осінь-зима
Матеріал зовнішній Waterproof Nubuck Leather
Матеріал внутрішній Ні
Тип мембрани Clima Shield Waterproof™
Зовнішня конструкція Heel Foam
Внутрішня конструкція Ні
Наповнювач Thinsulate
Устілка Injected EVA
Підошва Non-Marking Winter Contagrip®
Температура використання -6 / -12 / -25
Стать Для чоловіків
Відео

Де знаходиться Є в наявності
Країна виробник

Доставка

  • Можлива доставка транспортною компанією "НОВА ПОШТА".
  • Вартість доставки від 50 грн (залежность) від міста та ваги замовлення.
  • При замовленні на суму більше 1500 грн - доставка БЕЗКОШТОВНО!
  • Термін доставки - від 1 до 3 робочих днів.
  • При відмові від замовлення за будь-якої причини, Вам необхідно буде оплатити вартість послуг транспортної компанії. Якщо товар виявився бракованим, то ми оплачуємо вартість доставки.
  • Відправка замовлення здійсненого в суботу чи неділю, здійснюється в ПОНЕДІЛОК!

Детальніше

Оплата

1. Готівкою

 В одному з наших магазинів, отримавши перед тим професійну консультацію.

2. Платіжними картками

Ви маєте можливість оплатити товар безпосередньо в магазині за допомогою будь-яких платіжних карток.

3. На розрахунковий рахунок

Oплату можна здійснити у відділенні будь-якого комерційного чи Ощадного банку за допомогою квитанції, або скористатися стандартним банківським бланком, заповнивши наші реквізити.

Детальніше

Повернення

Ви можете обміняти або повернути товар протягом 14 днів не рахуючи дня покупки (товар не підійшов за кольором, формою, габаритами, розміром або з інших причин і не може бути використаний). Це право гарантує Вам «Закон про захист прав споживача».

Щоб мати можливість обміняти або повернути товар, будь ласка, забезпечте наступне:

• товар не був у експлуатації, збережено його товарний вид, споживчі властивості, товар не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей, механічних пошкоджень (товар знаходиться в тому ж стані, що і на момент передачі покупцю)

• товар повністю укомплектований і не порушена цілісність фірмової упаковки, повністю збережені всі ярлики, захисні плівки, збережена заводське маркування (товар знаходиться в тому ж стані, що і на момент передачі покупцю)

 Гроші повертаються покупцеві протягом 7 днів з моменту отримання нами товару.

Повернення коштів за товар на карту клієнта, здійснюється після надання кліентом данних для повернення. Якщо у вас картка на яку потрібно здійснити повернення не Приват-банку, а іншого банку менеджеру потрібно надати додаткові данні IBAN та ІПН.

Якщо на момент обміну, аналогічного товару немає у продажу, Ви можете придбати будь-які інші види продукції з наявного у нас асортименту з відповідним перерахуванням вартості, або отримати назад гроші, в розмірі вартості повернутого товару.

 Якщо куплений Вам товар не підійшов за кольором, формою, габаритами, розміром або з інших причин і не може бути Вами використаний, покупець оплачує послуги кур'єра для повернення або обміну товару.

 Якщо ви живете не у Львові, можете відправити товар назад тим же способом, яким ви його отримали, наприклад за допомогою транспортної компанії. Якщо у товару збережений товарний вид і упаковка, ми обміняємо його Вам або повернемо гроші.

Звертаємо Вашу увагу на те, що в разі обміну або повернення товару (товар не підійшов за кольором, формою, габаритами, розміром або з інших причин не може бути використаний), всі транспортні витрати, пов'язані з обміном і поверненням, оплачуються покупцем.

 Якщо товар неналежної якості (мається на увазі товар, який несправний і не може забезпечити виконання своїх функціональних якостей. Відмінність елементів дизайну або оформлення від заявлених в описі на сайті не свідчить про несправність або дисфункцією товару) всі транспортні витрати бере на себе інтернет магазин 

Пов'язані товари

Залишіть відгук про цей товар першими

Напишіть власний відгук

Тільки авторизовані користувачі можуть залишити відгук. Авторизуйтеcь або зареєструйтесь